Kjøp dansetøy hos oss!

Visste du at du kan bestille det du trenger av dansetøy rett fra oss? Vi har startpakker til nye elever i ballett (Danselek, Barneballett og Klassisk ballett nivå 1) i tillegg til det meste annet av nødvendig utstyr du trenger til dansingen din.

Norsk Ballettinstitutt tulbyr salg av ballettøy og jazzsko. Her finner du forskjellig type sko, drakter og tilbehør +++. Konkurransedyktige priser!

Alt dansetøy bestilles på mail direkte til Hanne Karoline på hanne_karoline@norskballettinstitutt.no

Hanne Karoline har kontortid tirsdager og torsdager.

Størrelser:

Klærne fungerer slik:
SC = Small Child (ca. 3-5 år)
MC = Medium Child (ca. 5-7 år)
LC = Large Childe (ca. 8-11 år)
SA = Small Adult (ca. 12-14 år)
MA = Medium Adult
LA = Large Adult

Husk størrelse og farge der det er et alternativ, og husk også på å skrive elevens navn, klasse og dag de danser + studiosted. Du får tilbakemelding om når bestilingen er mottatt samt tilsendt faktura på e-post. Dansetøyet leveres ut på klasse av elevens pedagog, med mindre annet er oppgitt.

For å holde prisene nede på et hyggelig nivå, har vi ikke et stort lager med dansetøy, men bestiller dansetøy fra USA etter behov. Varene vil så være oss i hende 4-5 uker etter det.

Du kan under se hva vi har å tilby i pdf-dokumentene.

Ved kursstart selger vi et utvalg av dansetøyet vårt i resepsjonen i Lillestrøm. For avdelingene Lørenskog og Oslo må dansetøy bestilles per e-post også ved kursstart. Vi selger også dansetøy på forestillingene våre og ved diverse events.

Velkommen til vårt flotte utvalg av dansetøy!

Se skolens kleskoder i dokumentet under.