Generell informasjon om forestillingene

Her skal du finne oversikt over kommende forestillingsdatoer, hvem som danser hvilken forestilling, prøveplaner, arbeidslister for foreldre, rekkefølger i forestillingen osv. osv. Altså all informasjon i forbindelse med elevforestillinger. Les alt NØYE!!!

Førjulskos/Nøtteknekkeren 2017
Årets juleforestilling går i uke 49; 4., 5., 6. og 7. desember 2017 i Teatersalen, Lillestrøm Kultursenter.


Vårforestillingen 2018
Våren 2018's elevforestillinger på Lillestrøm Kultursenter:
Lørdag 28. + søndag 29. april, Teatersalen
Lørdag 5. + søndag 6. mai, Stjernesalen


Billetter til elevforestillingene:
Alle billetter kjøpes og håndteres direkte gjennom Lillestrøm Kultursenter.
OBS! Det blir utsolgt hvert år!!! Så vær ute i god tid!

Lillestrøm Kultursenter
Tlf. 64845550

VÅRE FORESTILLINGER
Alle elever (fra 4-5 år) er med på en eller flere forestillinger en/to ganger i året. Dette er en viktig avslutning på semesteret og noe både foreldre, pedagoger og elever ser frem til. Vi ser der også som en naturlig forlengelse av den tekniske treningen de får på kurset i og med at dans er en scenisk uttrykksform. 

Vårforestilling
Hvert vårsemester avsluttes med en stor elevforestilling hvor alle elever fra 4-5 år og oppover er med. Våre forestillinger er lagt opp som profesjonelle sceneforestillinger på en danse-/teaterscene og ikke som "visninger". 
De yngste gruppene danser på 1 av tilsammen 6 forestillinger, mens de eldre elevene og nivåene gjerne danser flere forestillinger. 

Vårens elevforestillinger gjelder for alle våre elever, uansett alder og nivå. Det eneste unntaket er Danselek 3-4 år. Dette er fordi vi synes elevene bør være litt eldre for å være på scenen, slik at dette oppleves som en spennende og positiv erfaring, istedenfor skremmende og negativt.

Juleforestilling
Siden 2008 har Norsk Ballettinstitutt satt opp «Førjulskos» på Lillestrøm Kultursenter i desember. Disse forestillingene er bygget opp med NBI Dansekompani som kjerne, og med utvalgte grupper fra skolen. Disse gruppene vil variere fra år til år, og blir plukket ut for å vise skolens allsidighet.
Men i år (2017) «oppgraderer» vi og setter opp vår egen Nøtteknekker in spe!


Forestillingen vil fremdeles være med Dansekompaniet vårt som kjerne, i tillegg til utvalgte grupper fra skolen som vil vise skolens allsidighet. 

Vi tar i år utgangspunkt i juleballett nr. 1, og vil lage en sammenhengende forestilling hvor alle grupper får en rolle utifra historien. Det blir vår egen utgave av «Nøtta», hvor alle skolens aldre, sjangere og stiler blir representert. I tillegg vil solistrollene bli danset av både gjestedansere og dansere fra Dansekompaniet vårt. Vi gleder oss til å presentere vår egen versjon av «Nøtteknekkeren», og håper du også vil oppleve resultatet med oss i desember!
Info om hvilken grupper som skal delta på årets juleforestilling vil bli gitt i september. 

Les mer under menyknappen Spørsmål og svar

Infolapper

Her finner du alle sammenfattende INFOLAPPER til hver klasse i god tid før forestillingene.

Infolappene skal samle opp all informasjon du trenger å forholde deg til i forbindelse med forestillingene.

Finn din/-e klasse/-r i dokumentene under.

De er sortert utifra hvilken dag du danser, hvilket klokkeslett kurset ditt begynner, samt hvilken sal du danser i (eks. Ma1800B Lill = kursdag mandager kl. 18.00 i sal B, Lillestrøm).

Finner du ikke infolappen til din gruppe er den ikke ferdig enda. De kommer løpende når alt er avklart med pedagogene. ;-)

Makspris for kostymer er kr. 700,-.